?

Log in

Previous Entry | Next Entry

Koska muutkin

Ja toisaalta, tahdon mä kuullakin...

Kerro mitä mieltä olet minusta, nimettömästi.
Kirjoita kirjakielellä, ei hymiöitä, jotta en tiedä kuka kirjoittaa.

Tags:

Comments

( 3 comments — Leave a comment )
(Anonymous)
Jun. 19th, 2009 11:23 am (UTC)
Olet kiva.
(Anonymous)
Jun. 19th, 2009 01:41 pm (UTC)
Olet niitä tuttaviani, joihin olen tutustunut aivan täysin sattumalta. Onneksi kuitenkin tutustuttiin, sillä olet todella hyvä tyyppi ja loistava kaveri. Sinulla on ihania juttuja, joita selität hymyssäsuin ja tunteella, ja joita vaan on mukava kuunnella. Sinun kanssasi ei koskaan tarvitse pelätä häiritseviä hiljaisia hetkiä, joita joidenkuiden muiden kanssa toisinaan tulee vastaan.

Hyväntuulisuutesi on tarttuvaa ja sinuun voi luottaa niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Saat aina hymyilemään ja seurassasi viihtyy päivästä toiseen. Olet reilu, rento ja seurassasi uskaltaa sanoa ääneen sen mitä ajattelee. (Seuraavista jutuista jo varmaan viimeistään arvaat kuka tätä kirjoittaa, mutta ei se haittaa, en pelkää sanoa näitä julkisesti.) Näin kesäisin sinua on toisinaan ikäväkin, kun ei näe sinua ollenkaan. Ja sitten tietysti sekin, että olisin aivan pulassa ilman sinua ja korvaamatonta apuasi "työnahjossamme".

Olet kultainen ihminen, täysin korvaamaton kaveri. Olen iloinen siitä, että olemme tutustuneet ja kaverustuneet.
(Anonymous)
Jun. 21st, 2009 01:22 pm (UTC)
Koska en tunne sinua välttämättä niin hyvin kuin haluaisin, pystyn käyttämään sinun kuvailemiseesi vain yhtä sanaa: mukava. Minun mielestäni mukavuuteen kuuluu kaikenlainen ystävällisyys ja avuliaisuus ja muiden huomioiminen.

Joskus vähän hirvittää ajatella, mitä sitten tapahtuu, kun et enää jaksa tai haluakaan ottaa aina kaikkia huomioon. Ja se hirvittää nimenomaan muiden takia - uskon, että sinä pärjäät, mutta entä ne, jotka ovat tukeutuneet sinuun ajattelematta, että ei yksi ihminen kaikkea välttämättä kestä.

Mutta älä ota tätä syyllistämisenä, eihän heidän hyvinvointinsa sinun vastuullasi ole. (Tähän kuuluisi nauruhymiö.) Sitä paitsi vaikutat tavallaan myös harmoniselta. En sano tasapainoiselta, koska olen kuitenkin lukenut LJ:täsi ja huomannut, että on sinullakin omat ongelmasi. Mutta luultavasti ymmärrät ihmisiä ja osaat ajatella asiat niin, ettet katkeroidu niistä.

Ja tämähän on suurimmaksi osaksi pelkkää arvailua ja mielikuvia, en voi oikeasti sanoa tuntevani sinua.
( 3 comments — Leave a comment )

Profile

death
flying_winga
flying_winga

Latest Month

July 2009
S M T W T F S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Page Summary

Powered by LiveJournal.com
Designed by Tiffany Chow